Reglement

Echtparenevenement 17 augustus t/m 25 augustus 2024.

Wedstrijden vinden plaats bij LTC de Meent, TV Naarden en TC Bosheim.
Bij slecht weer kan er eventueel uitgeweken worden naar de tennishal van TC Bosheim

Van elk echtpaar/koppel dient minstens één deelnemer lid te zijn van één van de organiserende tennisclubs.

Dit toernooi is ALLEEN voor echtparen en koppels met een liefdesrelatie. Indien de commissie tijdens het toernooi constateert dat dit bij een koppel NIET het geval is, volgt er uitsluiting zonder teruggave van het inschrijfgeld.

Bij blessures in de poulefase of in de eerste ronde in het afvalschema valt één van de commissieleden in voor de geblesseerde deelnemer.

Speeltijden
* zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 23.00 uur
* maandag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur tot 23.00 uur

Er wordt begonnen met een poulefase. Elke poule bestaat uit drie echtparen/koppels met uiteenlopende speelsterktes. De nummers drie van de poule stromen door naar het afvalschema ‘Goed’, de nummers twee naar het afvalschema ‘Beter’ en de winnaars naar het afvalschema ‘Best’. Per afvalschema is er een prijs voor de winnaars.

Per dag speelt een echtpaar/koppel maximaal twee wedstrijden. 
In het finaleweekend worden op zaterdag de 8e finales en kwartfinales gespeeld en op zondag de halve finales en de finales.

Per echtpaar/koppel mogen er maximaal twee verhinderingen opgegeven worden en verhinderingen in het finaleweekend zijn niet toegestaan.

Dit toernooi is een onofficieel toernooi buiten de KNLTB om. Regels omtrent voorrang van voorgaand KNLTB toernooi gelden voor dit toernooi NIET. Indien je een ander toernooi speelt, dan dien je de overlappende dagen als verhindering op te geven.

Gespeeld wordt om twee gewonnen sets, in alle sets een tiebreak bij de stand van 6-6, met als derde set een super tiebreak

Finales worden zondag 25 augustus gespeeld bij TV Naarden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00 per echtpaar/koppel, inclusief 2 koffie/thee bonnen. Toestemming tot automatische afschrijving is vereist. Bij terugtrekking uit het toernooi door de speler/speelster kan aanspraak op het inschrijfgeld gemaakt worden, mits dit gemeld wordt vóór 10 augustus.

Inschrijving kan uitsluitend via het inschrijfformulier op www.toernooi.nl, klik op de knop op de homepage. De inschrijving voor het evenement sluit op 9 augustus om 23.59 uur.

Beide spelers van een echtpaar/koppel dienen zich in te schrijven.

Het maximale aantal koppels is 96. Bij te veel inschrijvingen wordt er geloot.

Bij discussie beslist de wedstrijdleiding.